Hvordan skal terrassen vende?

I forbindelse med at man vil bygge et nyt hus, så skal man før man påbegynder byggeriet af det nye hus, have helt styr på hvordan huset skal sammensættes.
Det vigtigste at forholde sig til i første omgang er grunden. Hvordan ser grunden ud og har den nogle specielle elevationer eller skævheder som man skal forholde sig til i forbindelse med nybyggeriet.

Terrassen, hvor skal den ligge?

Når huset skal bygges og man gerne vil have en terrasse skal man forholde sig til hvordan denne skal ligge i forhold til solen. Ønsker man at have en terrasse hvor solen er der om morgenen, ville det være oplagt at være opmærksom på i hvilket retning øst er. Hvis man ønsker at have så meget sol som overhovedet muligt i løbet af dagen, kan det anbefales at have en sydvendt terrasse, da man så stort set vil have solen på terrassen hele dagen.

Derudover kan det naturligvis også have indflydelse på husets indretning, for det kan være negativt at have et soveværelse som er sydvendt, da der så vil stå sol ind på dette hele dagen og derfor kan det blive utrolig varmt. Det er altså ikke lige til at bygge et nyt hus og at kigge på grunden og sige, sådan skal det se ud og sådan skal dette værelse ligge. I den forbindelse skal man have fokus på hvordan bevæger sig og hvordan man ønsker at have solen som en aktiv part i hverdagen.

Overdækket terrasse

Det kan også være en mulighed at have en overdækket terrasse, hvor man også kan finde skygge på de rigtigt varme dage. Det er der mange der prioriterer, da dette også kan give lidt læ for solen, når man eksempelvis skal spise mad og så er man ikke afhængig af at have en parasol.
På nogle huse kan man have en overdækket terrasse på den ene side og så en sydvendt og åben terrasse på den anden side, således at man får opfyldt alle de behov man måtte have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>