Hus med facadebeklædning

I forbindelse med byggeri af et nyt hus, kan man vælge forskellige typer facader.
De to mest almindelige er ganske normale mursten og så træ facader.
Mange tænker når de hører om træfacader om de nu er fugtsikre og kan holde til det samme som almindelige facader lavet af cement og mursten. Svaret er ja, holdbarheden på en træfacade er minimum 30 år. Træ bruges i mange sammenhænge i dag og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for i hvilken sammenhæng man kan bruge træ som byggemateriale.

Skab noget unikt med en facadebeklædning

At bygge et hus med en speciel facebeklædning er med til at give huset noget helt unikt og en personlighed som vil være med til at adskille huset fra de andre huse på vejen. At bruge træ i forbindelse med facaden giver nemlig mulighed for at male træet i mange forskellige nuancer og farven sort behøver ikke være den helt almindelige farve som vi kender til, men når man arbejder med træ som materiale kan det give huset sit helt eget liv.

Når man skal vælge sit træ til facaden skal man huske at være opmærksom på hvorvidt træet er gennemimprægneret eller kun imprægneret på overfladen. At træet er imprægneret hele vejen igennem sikrer det i højere grad i mod svamp og råd, hvilket betyder at træet holder sig flot og holdbart i endnu flere år.

Miljøvenligt træ

I processen med at vælge det helt rigtige træ til sin facade på huset, så skal det blandt andet også overvejes hvor miljøvenligt det træ man vælger skal være. Skal det være fremstillet i miljøvenlige processer eller er dette ikke vigtigt i valget. Hvis man prioriterer at hele processen fra start til slut skal være så miljøvenligt som overhovedet muligt, så er det værd at overveje at vælge en facedebeklædningsleverandør som har fokus på at arbejde bæredygtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>